Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

09.02.2015 / Vždy aktuálna legislatíva

Vždy aktuálna legislatíva

Aktuálna legislatíva

Vždy aktuálna legislatíva nemusí byť samozrejmosťou. Do veľkej miery to môže závisieť od vás a vášho ekonomického systému. Prečítajte si ako mať istotu, že účtujete správne.

Každý seriózny výrobca ekonomického, mzdového, či účtovného programu vám bude garantovať aktuálnosť legislatívy. Výrobca program pravidelne aktualizuje a nové verzie zverejní na internete, prípadne zabezpečí automatickú aktualizáciu programu, keď ho spustíte.

Aby to fungovalo, predpokladá to, že máte zaplatený poplatok za prístup k novým verziám pre dané obdobie. Ak ste na to náhodou zabudli alebo si poviete, že ušetríte a zaplatíte až keď príde nejaká zmena, ktorú naozaj potrebujete, môže sa vám stať, že počítate mzdy alebo účtujete nesprávne.

Ďalšou komplikáciou je fakt, že samotná inštalácia a aktualizácia zaberá čas. Sťahovať každý mesiac nové verzie a inštalovať ich sa vám určite nechce, takže privítate možnosť automatických aktualizácií na pozadí. To však prebieha iba, keď program spustíte, takže znovu vás to oberie o čas. Aby ste mohli mzdy alebo účtovníctvo spracovať, musíte počkať kým program sťahovanie aktualizácie dokončí, kým ju nainštaluje a často aj kým reštartuje počítač po dokončení aktualizácie.

Naozaj vždy aktuálna legislatíva

Online ekonomický systém Humanet funguje inak. Funguje tak, že sa o žiadne aktualizácie starať nemusíte. Všetko prebehne samo a automaticky a vtedy, keď s programom nepracujete. Nič vás nezdržiava, nič vás neobmedzuje.

Je to jednoduché. So mzdovým aj účtovným programom Humanet tak máte naozaj istotu, že vždy, keď ho používate, tak je skutočne aktuálny.

Je to viac ako garancia aktuálnej legislatívy. Je to vždy a všade aktuálny mzdový, účtovný, ekonomický a informačný systém. Je to systém, ktorý ľuďom uľahčuje prácu.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.