Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

19.04.2013 / Výpočet hrubej mzdy Vás odmení dvomi voľnými víkendami

Výpočet hrubej mzdy Vás odmení dvomi voľnými víkendami

Na výpočet hrubej mzdy a ďalších mzdových údajov potrebujete mzdový program. Ibaže ste nadšencom ručných výpočtov s podporou kalkulačky a máte množstvo voľného času. Ak patríte do kategórie týchto ľudí, potom už ďalej nečítajte.

Program na výpočet hrubej mzdy si stiahnete z internetovej stránky výrobcu a nainštalujete. Táto činnosť Vám pri rýchlejšom internete zaberie približne 15 minút.

Za tento čas by ste, ale už mohli mať výpočet hrubej mzdy vykonaný. Stačí použiť online mzdový program Humanet a 15 minút strávených pri inštalácii si ušetríte. Humanet inštalovať netreba! Je to online program, v ktorom výpočet hrubej mzdy a ďalších mzdových náležitostí vykonáte bez nutnosti inštalácie.

Legislatíva a zákony určujúce spôsob výpočtu hrubej mzdy, odvodov, daní atď. sa neustále menia. Aj výrobcovia mzdové programy stále vylepšujú. Humanet Vám prináša vylepšenia každý mesiac. Svojich 15 minút na inštalácii tak ušetríte každý mesiac.

Aby ste o mzdy spracované v programe neprišli, mali by ste ich zálohovať a byť tak pripravený na prípad poruchy Vášho počítača, ak používate klasický program pre výpočet hrubej mzdy, odvodov, daní atď. Samozrejme je nevyhnutné dáta zálohovať mimo počítača. Najlepšie na USB kľúč alebo CD. Ak to robíte, tak Vám gratulujeme! Patríte medzi tých málo zodpovedných, ktorí sa nespoliehajú na náhodu. Otázkou ostáva, ako často zálohujete? Každý deň?

Ak používate Humanet, tak zálohujete každý deň. Áno každý deň a ani o tom neviete, pretože to Humanet robí automaticky za Vás, a pritom Vás tým vôbec nezaťažuje a neobmedzuje. Každý deň, tak na zálohovaní ušetríte minimálne 10 minút.

Podtrhnuté a zrátané! Za rok Vám výpočet hrubej mzdy a ďalších výpočtov v Humanete ušetrí 3830 minút. To je takmer 64 hodín. Ak 8 hodín denne spíte, potom Vám 16 aktívnych hodín z každého dňa ostáva k dispozícii. Humanet Vám teda umožní získať rovné 4 dni aktívneho času, ktorý by ste inak trávili inštaláciami a zálohovaním údajov klasického mzdového programu.

Je na Vás, či 4 dni budete radšej inštalovať a archivovať, alebo ich využijete iným spôsobom. Tisícky ľudí už objavili a vyskúšali výhody výpočtu hrubej mzdy v Humanete. Pridajte sa aj Vy!

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.