Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

15.06.2014 / Spoľahlivý mzdový systém

Spoľahlivý mzdový systém

Mzdový systém Humanet Vám zaručí vždy spoľahlivé spracovanie miezd podľa aktuálne platnej mzdovej legislatívy, hoci sa vôbec nemusíte starať o jeho aktualizáciu.

Aktualizácia

Online mzdový systém

Online mzdový systém je najlepšie riešenie z pohľadu aktualizácie mzdového programu. Klasický mzdový program, ktorý je potrebné inštalovať do počítača, si vyžaduje pravidelnú aktualizáciu.

Niektorí dodávatelia mzdových systémov to riešia tak, že svojich užívateľov informujú o dostupnosti novej verzie. Vy ako užívateľ mzdového systému si ju stiahnete z internetu a nainštaluje. V tom lepšom prípade Vás mzdový systém sám upozorní na existenciu novej verzie a ponúkne ju na stiahnutie.

V prípade, že sa k Vám informácia o dostupnosti novej verzie mzdového systém z nejakého dôvodu nedostane, prípadne si ju nenainštalujete, môže sa stať, že mzdy nebudete mať spracované správne. Samozrejme žiadny výrobca Vám nedá záruku správneho výpočtu, ak nebudete mať nainštalovanú najnovšiu verziu príslušného mzdového systému.

Všetkých týchto starostí a komplikácií s aktualizáciami a inštaláciami mzdového systému sa zbavíte, ak používate na spracovanie miezd mzdový systém Humanet. Mzdový systém Humanet je online internetová aplikácia, ktorá funguje na rovnakých princípoch ako napríklad vyhľadávanie cez Google alebo sociálna sieť Facebook, takže už nikdy nemusíte nič sťahovať ani aktualizovať a máte záruku, že Váš mzdový systém je vždy aktuálny a že mzdy vždy spracuje spoľahlivo podľa aktuálne platnej legislatívy.

Nekompromisná dostupnosť

Vždy po ruke

Online mzdový systém máte dostupný kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom internetu. Môžete používať počítač s operačným systémom Windows, Mac, Linux rovnako dobre ako tablet alebo mobilný telefón. Vaše dáta budete mať dostupné nielen na pracovisku, ale v prípade potreby aj doma, na cestách atď.

Rovnakým spôsobom môžu mať online mzdový systém dostupný aj Vaši zákazníci, takže už nezáleží na tom, že Vy máte Windows, ale Váš zákazník napríklad Mac. Vy sa postaráte o spracovanie miezd, mzdový systém Humanet o ich správnosť a Váš zákazník bude mať prehľad o spracovaných mzdách vždy, keď potrebuje.

Nekompromisná funkčnosť

Možno ste sa už stretli s názorom, že online mzdové alebo ekonomické systémy majú menej funkcií ako klasický ekonomický softvér. Takú informáciu Vám môže dať jedine niekto, kto nikdy nevyskúšal online mzdový systém Humanet alebo niekto, kto sa Vás snaží zámerne oklamať a presvedčiť, aby ste si kúpili iný mzdový systém.

O kvalitách online mzdového systému Humanet sa môžete presvedčiť sami. Stačí sa bezplatne zaregistrovať.

Základný popis funkčnosti online mzdového systému Humanet nájdete v odkaze mzdy a personalistika. Taktiež Vám odporúčame si prečítať článok kvalitný mzdový program, v ktorom sa dozviete informácie o histórii vývoja a autoroch online mzdového systému Humanet.

Bezpečný ekonomický systém

Prvotriedna bezpečnosť

Podobne ako chýry o nedostatočnej funkčnosti online mzdového systému sa snažia pochybovači argumentovať aj nebezpečnosťou uloženie dát na internete.

Online mzdový systém Humanet je naopak oveľa bezpečnejší ako klasické mzdové programy, pretože má implementovaný celý rad bezpečnostných prvkov a technológií, ktoré nie sú u klasického krabicového mzdového softvéru dostupné.

Ak sa chcete dozviete viac o tom, ako je riešená bezpečnosť u online mzdového systému Humanet, odporúčame Vám pozrieť si nasledovné odkazy.


Bezplatná prezentácia

Chcete vedieť viac?

Zdarma sa zaregistrujte a vyskúšajte. Je to úplne jednoduché. Tisícky firiem už využívajú výhody online ekonomického systému Humanet.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.