Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

16.08.2011 / Nové termíny školení programu HUMANET

Nové termíny školení programu HUMANET

Aby sme Vám uľahčili prácu v programe Humanet a ukázali Vám nové funkcie, ktoré môžete využívať, pripravili sme pre Vás na september školenia zamerané na prácu s programom Humanet. Aktuálny zoznam školení nájdete na našich internetových stránkach v sekcii školenia a vzdelávanie, kde sa môžete na vybrané školenie aj ihneď prihlásiť.

Neváhajte sa registrovať

Počet účastníkov každého školenia je limitovaný kapacitou školiacej miestnosti. Školenia sú vedené skúsenými lektormi, ktorí Vám ukážu mnohé funkcie programu Humanet, o ktorých možno ani netušíte a ktoré Vám dokážu ušetriť mnoho času pri práci s programom.

Pripravujeme

Na ďalšie obdobie pripravujeme taktiež legislatívne školenia. Po vypísaní záväzných termínov Vás budeme včas informovať aj o možnostiach legislatívnych školení. Zatiaľ si môžete na našich internetových stránkach v sekcii školenia a vzdelávanie pozrieť obsah jednotlivých legislatívnych školení.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.