Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

22.06.2015 / Online účtovný program sa vyfarbil

Online účtovný program sa vyfarbil

Online účtovný program sa vyfarbil

V najnovšej verzii priniesol online účtovný program Humanet úplne nové modernizované užívateľské rozhranie. Teší nás, že ohlasy používateľov sú výrazne pozitívne.

Na tejto zmene sme pracovali niekoľko mesiacov. Zmenami neprešli iba tvary prvkov a ich farba. Zmenil sme aj typ písma, aby zodpovedal aktuálnym trendom.

Jednoduchšie a intuitívnejšie ovládanie

Avšak neostalo iba pri zmenách jednotlivých prvkov užívateľského rozhrania. Vykonali sme aj celkovú reorganizáciu mnohých stránok, aby boli prehľadnejšie a orientácia v nich jednoduchšia a rýchlejšia. Všimnúť si to môžete napríklad pri editácii účtovných dokladov alebo v mzdovom programe pri spracovaní mesačných výkazov na zdravotné poistenie a sociálne poistenie.

Ďalšou výraznou zmenou je napríklad aj fotografia zamestnanca. Fotografiu osoby v personalistike teraz pridáte a zmeníte oveľa jednoduchšie a môžete jej rozmery a umiestnenie prispôsobiť priamo v programe jeho integrovanými editačnými nástrojmi. V personalistike aj mzdách nájdete ďalej aj nový prvok na rýchly výber zamestnanca, takže prechod z jedného zamestnanca na druhého v spracovaní miezd je teraz oveľa intuitívnejší.

V účtovníctve došlo k zjednodušeniu spracovania hlavnej knihy. Tú teraz spracujete a vytlačíte oveľa rýchlejšie a s menším počtom úkonov. Pri tlači daňových výkazov je zmenený systém vypĺňania editovateľných tlačív Finančnej správy, ktorý už nevyžaduje individuálne nastavenie prehliadača pre korektné spracovanie a naplnenie editovateľných PDF tlačív.

Individuálny vzhľad

Vzhľad programu môžete teraz meniť podľa vašich preferencií a obľúbenosti konkrétnej farebnej kombinácie.

Najnovšia verzia účtovného programu ponúka na výber zo 4 farebných kombinácií. Na výber máte sivú, hnedú, modrú a zelenú. V ďalších verziách budú pribúdať ďalšie vzhľady.

Nevybrali ste si žiadnu farebnú škálu? Napíšte nám na Facebook stránku Humanet akú farebnú kombináciu by ste privítali a my vám ju radi vyhotovíme.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.