Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

23.04.2015 / Mzdy a personalistika

Mzdy a personalistika v jednom programe

Mzdy a personalistika v jednom programe

Získajte program na mzdy a personalistiku v jednom balíku s množstvom užitočných funkcií iba za cenu mzdového programu.

Online mzdový a personálny systém Humanet pozostáva z modulu pre Personálne údaje a z modulu na Spracovanie miezd. Pri jeho používaní platíte iba za spracované mzdy a ako bonus získavate automaticky aj pokrokové funkcie pre personalistov.

Spracovanie personalistiky v reálnom čase

Bežná prax pri spracovaní miezd je taká, že ak napríklad ešte spracovávate mzdy za marec, ale už je začiatok apríla, tak nemôžete zaevidovať do programu nových zamestnancov od apríla, ak ešte nemáte ukončené mzdy za marec. Humanet v tomto nikoho neobmedzuje. V personálnej evidencii môžete zadávať už nových zamestnancov, hoci spracovávate mzdy ešte za predchádzajúci mesiac.

Ďalšou výbornou vlastnosťou systému Humanet je, že všetky dovolenkové lístky, potvrdenia práceneschopnosti, priepustky k lekárovi a ďalšie neprítomnosti môžete okamžite vkladať do systému. Nemusíte si ich odkladať a zadávať do systému až vo chvíli, keď začínate nové spracovanie miezd.

Podobných vychytávok obsahuje mzdový a personálny systém Humanet viac, vďaka čomu už nemusíte nič odkladať a môžete všetky dostupné informácie zaevidovať do systému okamžite. Spracovanie miezd tak potom na konci mesiaca prebehne oveľa rýchlejšie ako je zvykom v iných programoch.

Jeden zdroj informácií pre personalistiku aj mzdy

Používaním Humanetu si zjednodušíte vzájomnú spoluprácu personálneho a mzdového oddelenia. Zamestnanca zaevidujete iba raz a všetky jeho osobné údaje sú okamžite dostupné pre spracovanie a tlač pracovných zmlúv, dohôd a iných tlačív, ktoré si môžete samozrejme bez obmedzení upraviť podľa vlastných potrieb.

Zo zaevidovaných údajov o zamestnancovi program generuje prihlášky, odhlášky, mzdové listy, evidenčné listy atď.

V praxi to znamená, že už nemusíte mať na personalistiku iba Word alebo nejaký iný program, kým na mzdy používate iný program. Všetko môžete vďaka Humanetu evidovať v jednotnom systéme, ktorý bol navrhnutý pre hladkú spoluprácu personálnej a mzdovej agendy.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.