Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

27.09.2019 / Humanet efektívne: Vzdialená podpora

Humanet efektívne

Vzdialená podpora

Užívatelia systému Humanet majú v programe k dispozícii funkciu Vzdialená podpora. V prípade potreby táto funkcia umožní užívateľovi udeliť pracovníkovi podpory časovo obmedzené oprávnenie pre vstup do databázy.

Funkcia sa nachádza na Paneli podpory v časti POMOCNÍK/ Vzdialená podpora.

Po vstupe do funkcie má užívateľ možnosť vybrať trvanie vzdialenej podpory kliknutím na príslušné tlačidlo.

Po aktivácii užívateľ vidí, kedy vzdialenú podporu pridelil a dokedy bude mať pracovník podpory povolený vstup do databázy.

Pridelenie vzdialenej podpory je možné kedykoľvek ukončiť kliknutím na tlačidlo Ukončiť. Ak by bolo potrebné vzdialenú podporu predĺžiť, je možné existujúci interval podpory ukončiť a prideliť nový interval.

Spracovala: Ing. Martina Lapšová, metodik PaM, HOUR, spol. s r.o.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.