Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

10.05.2013 / Potrebujete ekonomický systém, ktorý Vás neobmedzuje!

Potrebujete ekonomický systém, ktorý Vás neobmedzuje!

Pokrokoví podnikatelia, ktorí vedia zabezpečiť rozvoj svojho podnikania aj v čase krízy, využívajú postupy a riešenia, ktoré im umožňujú rýchlo a správne sa rozhodovať. Väčšinou vyhráva práve ten, kto sa rozhodne najrýchlejšie a využije črtajúcu sa príležitosť ako prvý.

Jedným z kľúčových faktorov pri rozhodovaní sú ekonomické ukazovatele. Mať rýchlo a efektívne dostupné ekonomické informácie o svojom podnikaní je veľmi dôležité. Ak Vám účtovníctvo spracováva externá účtovníčka na svojom počítači, potom veľmi ťažko budete potrebné informácie získavať kedykoľvek, keď ich potrebujete.

Pokiaľ si budete účtovníctvo spracovávať ako podnikateľ sám, potom už Vás účtovníčka obmedzovať nebude, avšak zaberie Vám to pomerne veľa času a štúdia, aby ste spracovanie účtovníctva v konkrétnom ekonomickom systéme zvládli. Takže ani toto riešenie nie je ideálne.

Úspešní podnikatelia už dávno prišli na to, že potrebujú ekonomický systém, ktorý ich neobmedzuje. Používajú online ekonomický systém, ktorý dodal novú dynamiku ich podnikaniu. Už nemusia volať účtovníčke, aby zistili stav záväzkov a pohľadávok. Už nemusia volať účtovníčke, aby vystavili faktúru.

Online ekonomický systém je dostupný podnikateľovi vždy a všade. V kancelárii, doma, na služobnej ceste. Na počítači, tablete aj mobile. Účtovníčka Vám v online ekonomickom systéme priebežne spracováva účtovníctvo a Vy ako podnikateľ si spracované informácie pozriete kedykoľvek potrebujete.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.