Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

26.04.2013 / Dane a účtovníctvo jednoduchšie, rýchlejšie, efektívnejšie

Dane a účtovníctvo jednoduchšie, rýchlejšie a efektívnejšie

Štyri roky existencie portálu Humanet sú za nami. Ako prví sme Vám už v roku 2009 sprístupnili online programy pre spracovanie miezd, podvojného účtovníctva a jednoduchého účtovníctva. Programy, ktoré svojou bohatou funkčnosťou konkurujú klasickým a 20 rokov vyvíjaným krabicovým softvérom. V Humanete spracujete dane a účtovníctvo bez kompromisov.

Ďalšie online programy sa začali na Slovensku objavovať viac ako dva roky po spustení Humanetu. Najskôr to boli najmä rôzne online fakturácie a neskôr sa pridali aj jednoduchšie verzie účtovníctva. Ale napríklad plnohodnotný online program na mzdy iný ako Humanet ani dnes nenájdete. Keďže nie je vôbec jednoduché vytvoriť takéto riešenia v prostredí internetu, tak sa všetci konkurenti Humanetu obmedzujú na základné a jednoduchšie možnosti a snažia sa presadiť najmä príjemným vzhľadom a jednoduchosťou ovládania.

Humanet ako jediné online riešenie pre dane a účtovníctvo Vám poskytuje nekompromisné plne funkčné riešenie, ktoré je vhodné nielen pre malé firmy a živnostníkov, ale aj veľké organizácie, ktoré zamestnávajú tisíce zamestnancov. Na druhú stranu jeho ovládanie je v niektorých častiach zložitejšie ako dôsledok jeho komplexnosti.

Minulý rok sme začali s prácami na zjednodušovaní ovládania Humanetu tak, aby to neovplyvnilo samotný rozsah možností pre dane a účtovníctvo, účtovníctvo jednoduché, podvojné aj mzdové. V roku 2012 sme zapracovali viac ako 200 vylepšení v ovládaní programu, ktoré ho sprehľadnili a zjednodušili. Za všetky môžeme spomenúť reorganizáciu usporiadania ovládacích prvkov pre mzdy a personalistiku alebo kompletne prepracované spracovanie daňových priznaní a daňových výkazov.

Tento rok v tomto úsilí pokračujeme. Po úspešnom zapracovaní všetkých legislatívnych zmien sme Vám už v aktuálnej verzii priniesli pár zmien, ktoré šetria niekoľko klikov myšou pri spracovaní daňových výkazov a daňových prehľadov.

Ďalšie zmeny v šetrení klikov a v dizajne pre dane a účtovníctvo Vám prinesie najbližšia verzia, ktorá bude sprístupnená túto sobotu.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.