Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

30.10.2012 / Bezplatné prezentácie
Bezplatná prezentácia

Bezplatné prezentácie online ekonomického software

Po úspechu bezplatných prezentácií v minulom roku pokračujeme v ich organizovaní aj tento rok. Príďte sa na vlastné oči presvedčiť o výhodách spracovania miezd a účtovníctva online.

Uvažujete o nákupe alebo zmene ekonomického software?

V takom prípade si nenechajte ujsť možnosť vidieť špičkové online riešenie, ktoré v mnohom prekonáva klasické ekonomické programy.

Ste so svojím ekonomickým programom spokojný/á?

Aj v tomto prípade by ste sa mali prísť pozrieť, v čom všetkom Vám pomôže moderný ekonomický software a čo by ste teda mali požadovať aj od programu, ktorý teraz používate.

Najbližšie prezentácie

Najbližšie prezentácie sa uskutočnia 27.11.2012 v Bratislave, 28.11.2012 v Žiline a 29.11.2012 v Košiciach.
Aktuálny zoznam plánovaných prezentácií nájdete v sekcii Školenia a kurzy, kde sa môžete na bezplatnú prezentáciu aj prihlásiť.


Neváhajte sa prihlásiť, počet účastníkov je obmedzený!
Ako darček každý účastník prezentácie získa nárok na 20% zľavu na služby online ekonomického software HUMANET.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.