Aby sme mohli zlepšovať služby na www.humanet.sk, prispôsobovať reklamu a analyzovať návštevnosť, využívame cookies. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby. Kliknutím na tlačidlo OK alebo iný odkaz na webe udeľujete s uvedeným súhlas. Zmeniť to môžete kedykoľvek v nastavení vášho prehliadača. Viac info. OK
EN Mzdy a personalistika 041 / 286 15 15 Účtovníctvo 041 / 286 15 15 Podpora Videonávody Príručky Školenia Novinky

20.03.2015 / Bezpečné účtovníctvo

Bezpečné účtovníctvo

Bezpečné účtovníctvo

Pri prechode na online účtovný program, teda spracovaní účtovníctva cez internet, sa mnoho ľudí obáva o bezpečnosť svojho účtovníctva.

Ktoré účtovníctvo je bezpečnejšie? Je lepšie použiť klasický alebo online účtovný program?

Či používate klasické alebo online účtovníctvo, musíte sa vysporiadať z pohľadu bezpečnosti s podobnými ohrozeniami. Striehnu na vás hackeri, vírusy, zlodeji a ďalšie nástrahy.

Ak sa pozriete podrobne na vlastnosti klasického účtovníctva a porovnáte spôsob ochrany údajov s online účtovníctvom, možno budete prekvapení, čo zistíte. Ak vám niekto tvrdí, že vaše dáta sú vo vašom počítači lepšie zabezpečené ako v online účtovníctve, je to skutočne tak?

Vedeli ste, že hoci online účtovníctvo nepoužívate, tak údaje z neho, ale aj napríklad osobné údaje zamestnancov a ich mzdy, na internete aj tak uložené sú? Ako je to možné sa dozviete na špecializovanom webe, ktorý sa venuje bezpečnosti účtovníctva.

Na adrese www.bezpecne-uctovnictvo.sk nájdete porovnané ohrozenia a spôsoby ochrany vášho účtovníctva pri jeho spracovaní v bežnom účtovnom programe a online účtovnom programe.

Zaujala vás novinka? Podeľte sa o ňu s vašimi známymi.